Antoine Simons is mijn echte naam!

Daar hebben mijn ouders, naar goed Rooms gebruik, Julien Joseph aan toegevoegd. Roepnaam Toine

Ik ben geboren en getogen in Scheveningen, heb 5 kinderen en 3 kleinkinderen. In 1997 ben ik met mijn echtgenote Doorke en onze 3 dochters naar Drenthe getrokken. Daar woon ik nu nog steeds met Doorke. Zij runt onze mooie trainingsaccommodatie.


In 1988 heb ik Beerschot & Simons opgericht en sindsdien ben ik veel gevraagd als spreker en management trainer bij commerciële organisaties.

Meer dan 20 jaar geleden heb ik de Consultative Selling methode naar Nederland gehaald en praktisch doorontwikkeld voor dienstverlenende organisaties. Daarnaast heb ik vanuit de Stoïcijnse filosofie een methode ontwikkeld waarmee ik persoonlijke ontwikkeling en verandering in organisaties faciliteer. 


Je zou mij een Change Accelerator kunnen noemen, want ik geloof heilig in de enorme capaciteit van mensen om zeer snel verandering en verbetering te realiseren. Het faciliteren van mentaal vermogen is mijn passie.


Tijdens mijn trainingen en optredens wil ik de deelnemers inspireren, boeien en aanzetten tot denken. Daardoor kan ik (commerciële) teams snel naar een hoger niveau brengen.

Ik doe dit op dynamische, humoristische en praktische wijze, waarbij ik de confrontatie niet uit de weg ga.